|
Jak to jest z tym hazardem??????
|
|
08-01-2012, 10:50
|
|||
|
|||
|
Jak to jest z tym hazardem??????
Cały czas dręczy mnie pytanie czy jeżeli przez 3lata mojego grania przesyłałem pieniądze do kasyn, wypłacałem z kasyn na konto bankowe itp itd (sumy max do 1500zl) ogólnie 10 000-15 000 przez te 3lata to jakie jest prawdopodobieństwo że będę miał problemy z prawem?
Może ktoś obeznany z tematem wytłumaczy mi czy coś w takim wypadku grozi? |
|||
|
Reklama
|
|||
|
|
|||
|
|
|||
|
Reklama
|
|||
|
|
|||
|
|
|||
|
08-01-2012, 16:44
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-01-2012 16:57 przez Peter39.)
|
|||
|
|||
|
RE: Jak to jest z tym hazardem??????
Ile to już można wałkować !!!!!!!!!!!!!!!
1. Gówno ci zrobią , bo za takie małe przelewy 1500PLN nikt sobie tobą dupy w banku nie będzie zawracał . Jedank istnieje pewne niebezpieczeństwo : Jeżeli brałeś kredyt z banku i go nie spłacasz bank pewnie prześwietli twoje konto dokładnie i zobaczy nielegalne przelewy i wtedy dopiero masz przejebane . Konto zablokują i skierują sprawę od skarbówki i masz przegwizadne W innych wypadku takie kwoty to badziewie , którymi bank sobie dupy nie zawraca. Samobójstwem jest dopiero wypłata sumy rzędu 15 - 20 tysięcy PLN. Myslę ,że wkrótce będzie jakaś pokazówka związana z nielegalnymi przelewami od pokerromów , kasym i buków. Tak na dobrą sprawę .Ludzie zakładajcie konta w moneybookers i neteller to wam mogą nagwizdać .Tak cięzko to zrobić !!!!!!!!!!!!!! w pierwszym kwartale do neta wejdą ziemniaki i prawdopodna jest poakzówka jak pisałem dlatego lepiej zrezygnować z wyplat na konto Niestety co do ziemniaków gra u nich bedzie nieopłacalna : raz ze względu na podatek , dwa ze będzie dostępna tylko jedna opcja wpłat i wypłat : konto bankowe , o netellerze i moneybookers mozna tylko bedzie pomażyć . Nawet Bułgarskie i armeńskie buki netowe mają opcje netellera i money a polskie nie he he . Przykładowo wygrany kupon za 200pln w Betsafe np i ten sam wygrany kupon w STS wygrana 150pln i kto zagra w STS , fortuna i millenium . Zrozumialo to betako i juz zbankrutowało !!!!!!!dodatkowo będzie opłata z a przelewe wygranych pieniędzy na konto gracza np rzędu 15- 20pln i to juz jest dramat!!!! |
|||
|
08-01-2012, 20:40
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-01-2012 20:41 przez Alexy77.)
|
|||
|
|||
| RE: Jak to jest z tym hazardem?????? | |||
|
08-01-2012, 20:51
|
|||
|
|||
|
Mam konto mb i teraz już nim tylko się posługuję. Ile to już można wałkować!!!- to pokaż mi kozaczku ile razy na tym forum była o tym mowa?! Więc jak masz tu głupa wszechwiedzącego strugać to lepiej w ogóle nie pisz.
|
|||
|
14-01-2012, 01:28
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-01-2012 01:33 przez FAZIII1.)
|
|||
|
|||
|
Warto miec karte Mb lub netka ktora zmiejsza prawdopodobienstwo Problemow z naszych chorym prawem - Polska jest w uni Eu w uni Hazard Online jest akceptowany a u nas Nie - Zreszta w naszym chorym kraju nic nie mozna kazdy kto sobie jakos radzi finasowo na swoj sposob musi placic Haracz - Korzystajcie z kart Mb - Nie mowie ze ta metoda jestescie nietykalni ale napewno BEZPIECZNIEJSI pod kontem nie milych niespodzianek. A co do kwot przelewow pochodzacych z wyplat hazardowych to od jakeigos czasu fama glosi ze problemy zacyznaja sie od przelwow powyzej 15 k - Ale po co to testowac na wlasnej osobie - Jestes graczem ktory czesto wplaca i wypalca kwoty 1-5 k zamow sobie karte - spij spokojniej - korzystasz glownei z darmochy sporadczynie wplacisz 50-100 zl i wyplacasz 200-500 to nawet ta karta ci nie potrzebna.
|
|||
|
14-01-2012, 15:45
|
|||
|
|||
|
pewnie fazi , ale problemy beda przy wyplacie 5000pln znam goscia ktory tak wyplacil i 5000pln konfiskata konto locked i sprawa przekazans do US , masz racje chory kraj i pojebane prawo , ale skoro co wymagać skoro ludzie wybierają ludzi , ktorym do inteligencji koziolka matolka sporo brakuje !!!!!!!!
|
|||
|
Reklama
|
|||
|
|
|||
|
|
|||
|
Reklama
|
|||
|
|
|||
|
|
|||
|
14-01-2012, 16:47
|
|||
|
|||
(14-01-2012 15:45)Peter39 napisał(a): pewnie fazi , ale problemy beda przy wyplacie 5000pln znam goscia ktory tak wyplacil i 5000pln konfiskata konto locked i sprawa przekazans do US , masz racje chory kraj i pojebane prawo , ale skoro co wymagać skoro ludzie wybierają ludzi , ktorym do inteligencji koziolka matolka sporo brakuje !!!!!!!! Sprawa się już wyjaśniła? Jakie konsekwencje poniósł? |
|||
|
14-01-2012, 16:54
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-01-2012 16:54 przez Peter39.)
|
|||
|
|||
|
wział go za dupę Urząd Skarbowy i kasa na koncie całkiem przepadła tyle wiem . Poza tym gość całkowicie załamany . Pluje sobie w brodę że tyle tyle wypłacił na konto a nie np na portfel netowy ale po prostu nic o portfelach netowych nie wiedzial , mial malo doswiadczenia i podpalil sie tak dużą wygraną i bez namyslu wyplacil na konto .
wie, ze depzoty robil ukash akod kupil w jakis sklepie naziemnym |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc

Betsafe