|
STOP ACTA!!!! PRZECZYTAJ TO WAŻNE!!!
|
|
21-01-2012, 14:13
|
|||
|
|||
| STOP ACTA!!!! PRZECZYTAJ TO WAŻNE!!! | |||
|
Reklama
|
|||
|
|
|||
|
|
|||
|
Reklama
|
|||
|
|
|||
|
|
|||
|
21-01-2012, 21:32
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-01-2012 21:33 przez FAZIII1.)
|
|||
|
|||
|
RE: STOP ACTA!!!! PRZECZYTAJ TO WAŻNE!!!
I to nie sa zart Politycy za naszymi plecami chca stworzyc pelna inwigilacje sledzenie wszystkich ruchow w sieci z czym to sie wiaze jak to podpisza?- Bedziemy druga komunistyczna Korea Beda sciagac za wszystko co jest wbre prawy Sciaganie filmow odwiedzanie nielagalnych stronek - hazardowych stronek reklama hazardu - Samo granie rowniez - i tu mozan wymieniac i wymieniac blokada you tube wilkipedi - Za naszymi plecami wyrazili chec podpisania chorej ustawy i wprowadzenia jej w Polsce ma to nastapic 25 stycznia - Polscy Politycy - Ustawodawcy wladza to Banda Idiotow narod tego nie Zapomni - Nikt nie lubi byc sledzonym . i Jeszcze wielka podwyzka za internet Bo za usluge sledzenia nas trzeba dodatkowo bedzie zaplacic .
|
|||
|
21-01-2012, 23:54
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-01-2012 01:45 przez bezdep.)
|
|||
|
|||
|
ACTA w Polsce to masakra! moim zdaniem nasza ustawa anty hazardowa i ACTA oznacza koniec gry w necie ta inwigilacja internetowa mimo, że popierana przez 36 krajów jest nawet gorsza od cenzury w Korei Północnej bo tam chociaż wiedzą na czym stoją, maja cenzurę i najwyżej nie wejdą na daną stronę.
oglądnijcie http://youtu.be/b0S2I06dhnk http://youtu.be/WpfDnYI9Sew |
|||
|
22-01-2012, 18:25
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-01-2012 18:29 przez swimmingman90.)
|
|||
|
|||
|
No jeżeli to wprowadzą to ja na pewno w necie już nie będę grać. W dupie mam później latać bo policji i płacić mandaty. Ogólnie to jest jedno wielkie gówno. Miejmy nadzieje że to nie przejdzie (chociaż z tego co się orientowałem mamy marne szanse)
przeczytałem nawet fajny komentarz cyt. "Byla wypowiedz na interi chyba o tym ze jak Acta wejdzie to google,apple zamykaja swoje servery bo sie nie zgadzaja na to.Dzieki nim mamy duze poparcie bo sa ta jedne z najwiekszych firm.Pod firmy oglosily to samo "
|
|||
|
22-01-2012, 19:20
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-01-2012 19:58 przez bezdep.)
|
|||
|
|||
|
To znaczy to nie jest tak, że nie będziesz mógł grać bo ACTA wymierzona jest mówiąc prostym językiem w piractwo. Tyle tylko, że to głęboka inwigilacja czyli krok do tego, że w przyszłości będziemy śledzeni pod kątem każdej strony którą odwiedzamy. Jak na razie nawet po podpisaniu 26-tego stycznia nic nam nie grozi.
A sama ACTA jako nazwijmy to zjawisko jest dobra bo choć sam wielokrotnie pobieram muzykę czy filmy z neta to jednak jestem przeciwko piractwu i mogę spokojnie bez tego się obejść. ACTA jako akt prawny jest źle stworzona bo zabija prywatność dlatego nie może dojść do jej wprowadzenia ale jak bedzie to zobaczymy... NIE DLA ACTA KONIECZNIE PODPISZ PETYCJE I WYBIERZ ZA PETYCJĄ http://www.petycje.pl/petycja/8316/nie_d...lsce_.html |
|||
|
25-01-2012, 10:57
|
|||
|
|||
|
I jeszcze jedna petycja http://www.petycjeonline.pl/petycja/pety...-tuska/639
zbierzemy pół miliona i podobno możemy odwołać rząd |
|||
|
Reklama
|
|||
|
|
|||
|
|
|||
|
Reklama
|
|||
|
|
|||
|
|
|||
|
25-01-2012, 14:58
|
|||
|
|||
|
ACTA czy mój sprzeciw czy Hołdysa tusk i trak ma e dupie , bo po pierwsze tak jak komuniści uważa Polaków za :
1.tępych matołów . 2. jego osobowość ukształtowała się w Komunie i działa Tusk i jego klakierzy po komuszu nawet jak to są młodzi klakierzy to dla kasy i stanowisk będą lizać mu dupę nawet jak mają inne poglądy . 3. Tusku uwierzył ,że będzie rządził 40 lat i przez 40 lat poparcie mu nie zejdzie mniej niż 30% a jak troszkę zejdzie to pasożyty z PSL na czele z Pawlakiem mu pomogą . 4. niedawno były wybory a ich wynik wzmocnił tuska ,w przekonaniu ,że może robić w Polsce to co chce nawet komusze rozwiązania. 5. Kaczyński nie byłby lepszy , bo takze osobowość kształtował w Komunie . Mądry człowiek juz dawno przewidywał taką sytuacje z tym ACTA i nie jest to sensacja . No to Łukasz FACEBOOK he he !!! |
|||
|
25-01-2012, 18:00
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-01-2012 18:01 przez bezdep.)
|
|||
|
|||
(25-01-2012 14:58)Peter39 napisał(a): ACTA czy mój sprzeciw czy Hołdysa tusk i trak ma e dupie , bo po pierwsze tak jak komuniści uważa Polaków za : Wygląda na to, ze jesteś słabo zorientowany w tej materii. A o ACTA zapewne usłyszałeś przy okazji szumu jaki zrobił się teraz w sieci i nie tylko. Zgadza się, o ACTA było wiadomo znacznie wcześniej ale byłem niemal pewien, że to Europy nie dotyczy. A także prawdą jest to, że zostanie na 100% podpisana przez ambasador Polski w Japonii. Ale same podpisanie nic jeszcze nie wnosi jeśli mu zwykli ludzie będziemy nalegać, protestować brać udział w ankietach w końcu i politycy przejrzą na oczy jak bardzo szkodliwe będzie te prawo. Szkodliwe przede wszystkim dla zwykłych ludzi i jak bardzo w tej formule uderzy w nasza prywatność. Istnieje zatem prawdopodobieństwo, że nie przejdzie przez nasz sejm. Dlatego nie ma co biadolic i pisać tak bezsensownych postów tylko należy brać sie do roboty, brać udział w ankietach na interii mozna także wysłać list do naszych parlamentarzystów, powiadmić znajomych o tym etc Zatem nalegam aby każdy kto nie chce być "zniewolonym" w dosłownym znaczeniu tego słowa aby przyłączył się do tych protestów. Na pocieszenie dodam, że już kilku posłów z PO poddaje pod wątpliwość te chore prawo. |
|||
|
25-01-2012, 20:08
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-01-2012 20:11 przez swimmingman90.)
|
|||
|
|||
|
Chociaż na temat ACTA przeczytałem sporo to zastanawiają mnie jeszcze dwie kwestie .
Po pierwsze dlaczego grupa Anonymous tak bardzo broni Polskę jeżeli chodzi o ACTA. Przecież w USA też podpisali coś na wzór tego i tam nie było takiego szumu. Nie wiem czy jest to dobry pomysł, któremu większość Polaków kibicuje, żeby grupa Hakerów ze Stanów włamywała się na nasze (Polskie) strony rządowe i podpierdzielała poufne dane. (Liczę tutaj na odp kolegi bezdep ponieważ widzę, że jest bardzo dobrze poinformowany) Po drugie nie uważacie, że to jest swego rodzaju odwrócenie naszej uwagi od spraw równie ważnych między innymi podwyżki cen paliw oraz cen żywności? Ps Po prostu po oglądnięciu kilku filmików grupy Anonymous odnoszę wrażenie jak by to była jakaś sekta a tak na poważnie to coś mi tu bardzo śmierdzi
|
|||
|
25-01-2012, 20:56
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-01-2012 00:36 przez bezdep.)
|
|||
|
|||
|
Podobnie jak Ty nie jestem za terroryzmem internetowym jakim jest hakowanie a na pewno nie jest to metoda na walkę z ACTA popieram merytoryczna dyskusję i róznego rodzaju ankiety, protesty etc . Uważnie sledze ten wątek i jestem pełen zdumienia jak bardzo to wszystko połączyło internautów, zauważyłem również, że coraz więcej ludzi jest świadomym tego, że nie są Przciwni ACTA jako prawu tylko przeciw ACTA w obecnej formule.
Drożejące paliwo etc tych rzeczy nie wiązał bym z ACTA jako odwrócenie uwagi bo te rzeczy sukcesywnie drożeją non stop... Ja myslę, że nie można porównywać USA do europy, po za tym z tego co się orientuje w Stanach nikt nie wprowadzał tego za plecami społeczeństwa i przy pewnych kompromisach ze strony ustawodawcy. Natomiast w Polsce w ogóle w europie zostaliśmy postawieni pod ścianą i nie było żadnej społecznej debaty. No i najważniejsze od osoby mocno zorientowanej w tej materii dowiedziałem się, że po wejściu tego w życie możliwy jest niebyt w necie takich serwisów jak youtube, fb, czy nawet google jakoś nie wyobrażam sobie internetu bez wyszukiwarki nic tylko zrezygnować z neta posprzedawać kompy, lapki i wrócic do "kamienia łupanego" |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| PRZECZYTAJ WAŻNE INFO!!! | Emil haker.com | 0 | 402 |
02-05-2011 20:40 Ostatni post: Emil haker.com |
|

Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz