|
heypoker.com ticket 11$
|
|
28-01-2012, 12:43
|
|||
|
|||
|
heypoker.com ticket 11$
Dostałem maila, nie wiem czy tylko dla odbiorców promo czy dla wszystkich.
Wysyłamy na support@heypoker.com prośbe o ticket na satelitę GSOP i otrzymujemy w ciągu 48h bez wpłacania depozytu. Depo nie robiłem napisałem o sam ticket i dostałem odpowiedz że bilet będzie Treść wiadomości: Drogi Graczu, Bonus od depozytu z okazji GSOP VIII oraz darmowy ticket GSOP - Nadszedł czas, aby wrócić do gry Zauważyliśmy, że nie grałeś w pokera na HeyPoker przez chwilę. To idealny moment, by powrócić do gry,dzięki naszym ekskluzywnym premiom od depozytu GSOP oraz darmowym biletom do ww wydarzenia wartym 11 dolarów każdy. Wystarczy wpisać jeden z poniższych kodów, aby aktywować bonus. Wyślij e-mail na adres: support@heypoker.com aby otrzymać swój bilet do satelity GSOP o wartości 11 $, który zostanie dodany w ciągu 48 h. Grand Series of Poker powraca w wielkim stylu, z gwarantowaną pulą nagród w wysokości 3,25 mln dolarów. GSOP jest teraz jeszcze większy i jeszcze bardziej prestiżowy. Między 26 Lutego a 18 Marca 2012 odbędzie się łącznie 19 turniejów online z wpisowym w różnej wysokości, ale każdy z dużą kasą do wygrania. Skupiamy się na wydarzeniach GSOP , przede wszystkim No Limit Texas Hold'em, ale takżeTexas Hold'em limit, Texas Pot Limit Hold'em, Pot Limit Omaha i Omaha Hi / Lo. Kod: GSOP100 Tempo uwalniania: 10 Punktów Gracza za 1 Dolara w prowizji Wypłata: 2x 50 $ Czas na wykorzystanie bonusu: 60 dni Minimalny depozyt: 50 $ Kod: GSOP500 Tempo uwalniania: 8 Punktów Gracza za 1 Dolara w prowizji Wypłata: 50x 10 $ Czas na wykorzystanie bonusu: 30 dni Minimalny depozyt: 100 $ Kod: GSOP2K Tempo uwalniania: 8 Punktów Gracza za 1 Dolara w prowizji Wypłata: Jednorazowa wyłata w wysokości 2000 Dolarów Czas na wykorzystanie bonusu: 29 dni Minimalny depozyt: 1000 $ |
|||
|
Reklama
|
|||
|
|
|||
|
|
|||
|