|
Pewna kasa w pare dni :)
|
|
05-02-2012, 10:56
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-02-2012 11:07 przez lukasz2020.)
|
|||
|
|||
|
RE: Pewna kasa w pare dni :)
Poszło pw
![]() Dodaje jeszcze info dla tych, którzy nie mogą zrozumieć o co chodzi. |
|||
|
Reklama
|
|||
|
|
|||
|
|
|||
|
Reklama
|
|||
|
|
|||
|
|
|||
|
05-02-2012, 12:29
|
|||
|
|||
|
ja mialem tam konto ze 2 lata temu,uzbieralem kase ale wypłacić sie jej nie dało,ściema
|
|||
|
05-02-2012, 13:25
|
|||
|
|||
|
lukasz napisz na pw o co chodzi
|
|||
|
05-02-2012, 13:47
|
|||
|
|||
|
mi tez napisz na pw ja pamietam,ze zapisalem sie do tego ,ale nie wyplacili mi kasy i zamknalem konto
|
|||
|
05-02-2012, 14:02
|
|||
|
|||
|
na ja też bym prosił o trochę szczegółów i czy to potem można wypłacic.
|
|||
|
05-02-2012, 14:16
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-02-2012 14:17 przez Peter39.)
|
|||
|
|||
|
komunikowlaem sie z czlowiekiem , ktory zna sie na towej robocie wysmial to ; ono nic ne placa zwykle naciaganie jak wiekszosc tych firm , oczywiscie da rade zarobic w podobnych firmach ale zeby zarobic z 50 $ trzeba kilkac w banery z 10 lat dajcie se spokoj z tym
gosciu sobie jaja robi ale coz jego prawo !!!!! he he!!!! |
|||
|
Reklama
|
|||
|
|
|||
|
|
|||
|
Reklama
|
|||
|
|
|||
|
|
|||
|
05-02-2012, 14:29
|
|||
|
|||
|
Ja również sugeruje potraktować to z przymrużeniem oka, bo jak to zwykle bywa z takimi ofertami nazbierać tam 50$ a zobaczyc je na swoim PayPal to dwie różne rzeczy a na koniec i tak pozostaje rozczarowanie...
|
|||
|
05-02-2012, 14:50
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-02-2012 14:57 przez Peter39.)
|
|||
|
|||
|
zwykle badziewie - przez 15 minut mam 20 $ akurat wyplacą hehe tam nie siedza idioci !!!! coz koles jaca robi !!!!
proszę info o tej firmie i temat do usunięcia : A.W.Surveys - firma która wypłaca $ za opinię o stronach internetowych. Już w pierwszym dniu możemy zarobić 24$ robi wrażenie prawda? Ale nie jest tak aż tak pięknie. Opiszę tutaj WIELKIEGO oszusta jakim jest A.W.S więc po kolei: W pierwszym dniu możemy dorobić się 24$... i na tym koniec. Co miesiąc tylko dostajemy za opinię 1$. Haczyk super ale to nie wszystko. Mamy w opcji swojego konta link dzięki któremu możemy się wzbogacić, link wysyłamy do osoby i ta musi się tylko zarejestrować a my otrzymujemy 1.25$. PROSTE. Minimum do wypłaty wynosi 75$, ja uzbierałem tą kwotę szybko bo rozesłałem linki do moich znajomych, których mam wielu ;-) Ucieszony faktem że mam 75$ przystąpiłem do wypłaty. A.W.S odebrało sobie od mojej kwoty 25$ czyli na czysto wyszło mi 50$ jakoś przebolałem tą stratę, ale cieszyłem się że coś udało mi się zarobić. W przeliczeniu na PLN kwota wynosiła: 190zł (przy poprzednim stanie dolara) Na wypłatę kazali mi czekać w ciągu 5 dni roboczych, ok. 5 dni minęło a konto PayPal nadal puste. Postanowiłem napisać do supportu A.W.S czemu nie otrzymałem wypłaty. Następnego dnia (dokładnie nie pamiętam) przysłali mi maila... Oto on: Hello ******, We have processed and Denied your payment. Your Account has been flagged for what appears to be fraudulent activities, for more information please read below. This could be for any of the following reasons: - Same IP Address (All of your referrals signed up from the same computer) - Low or no Survey taking ratio (Your referrals took 0 surveys) - Promoting A.W.Surveys in a way that violates our T.O.S. - Other Fraudulent Activity detections we have in place Please Open a Ticket with us if you believe your account has been flagged incorrectly. Do not reply to this E-Mail. Thank you, A.W.Surveys Najbardziej oburzyło mnie to, że JA mam utworzonych kilka kont! (to samo IP) Nie zakładałem więcej niż tego jednego, w którym działałem. Co ciekawsze moim znajomym również przysłali taką wiadomość. Wychodzi na to że jestem OSZUSTEM, który chciał wyciągnąć kasę od A.W.S. Jeżeli zobaczycie w internecie "firmę" A.W.Surveys nie myślcie nawet że dzięki niej będziecie mogli coś zarobić. Szkoda czasu bo i tak oskarżą nas o oszustwo. 0 Do góry #0 Bot Name Wstawka Grupa Advert |
|||
|
06-02-2012, 00:14
|
|||
|
|||
(05-02-2012 09:25)lukasz2020 napisał(a): Jestem na tym forum juz troche i uprzedzam ten temat jak najbardziej realny weź sobie człowieku znajdź normalną pracę a nie pisz bredni na tym forum kto normalny dał by ci dolara za kliknięcie w link to jakieś brednie są a i jeszcze jedno zanim ten badziewny link tu wstawiłeś to trzeba było troche poczytać na temat tego twojego "super sposobu" |
|||
|
06-02-2012, 23:02
|
|||
|
|||
|
Na takich pierdolach zarabiaja ale wlasciciele tych serwisow dziala to na 2 sposoby albo te pierdolki sa wyplacalne ale zarobkowanie idzie jak krew z nosa czyli placa grosiki za te klikniecia itp - czyli trzeba poswiecic kupe czasu zeby zarobic pare dolcow albo obiecuja w miare sporo i szybko a zwyczajnie nie wyplacaja - korzystaja z takich pierdolek glownie malolaty - jest wiele ciekawszych i efektywniejszych metod zarabiana w necie niz klikanie w jakis banery i liczenie na to ze ktos moze kiedys wyplaci zarobione pare nacie dolcow a moze jednak nie bo wiekszosc tego shitu to zwykle scamy.
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| mypay- pewna kasa - 200zł na miesiąc | kaczorek-91 | 0 | 354 |
22-02-2012 00:45 Ostatni post: kaczorek-91 |
|

Szukaj
Użytkownicy