|
KONKURS !!! 10 zł dla wylosowanych !
|
|
17-05-2011, 17:56
|
|||
|
|||
|
KONKURS !!! 10 zł dla wylosowanych !
Organizuję konkurs. Za rejestrację na typuj.org z mojego linku referencyjnego i bycie aktywnym (wystarczy wytypować kilka wyniki meczy ligowych (chociaż parę poprawnie) co zajmuję 2 minuty- później podam szczegóły) zapłacę po 10 zł dla 1 z 10 wylosowanych. Pierwsze losowanie odbędzie się odrazu gdy uzbiera się i spełni wymagania 10 chętnych, a potem kolejne jeśli będą kolejni chętni. O wylosowanie zwyciężców poproszę admina ( lub kogoś innego jeżeli się nie zgodzi ). Pieniądze dla wylosowanych przeleję najpóźniej na drugi dzień po losowaniu (na konto w banku lub moneybookers), następni będą wtedy pewni mojej uczciwości.
Wystarczy poświęcone kilka minut a ktoś będzie miał darmowy depozyt do jakiegoś buka. Jedna osoba może próbować kilka razy ale pod warunkiem, że za każdym razem zarejestruję się z mojego linka i zawsze z innego ip komputera i nie na swoje dane osobowe, czyli np. na brata oczywiście za jego zgodą. Chętnych, którzy chcą się zarejestrować i typować proszę o podanie nicków w tym wątku i rejestrację tego samego nicku na typuj.org z tego linku: http://www.typuj.org/p-25825.html Zapraszam do konkursu, nie jest to żadna ściema |
|||
|
Reklama
|
|||
|
|
|||
|
|
|||
|
Reklama
|
|||
|
|
|||
|
|
|||
|
17-05-2011, 17:59
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-05-2011 18:00 przez Jabol Inowrocław.)
|
|||
|
|||
|
RE: KONKURS !!! 10 zł dla wylosowanych !
bujaj się i nie promuj innego forum
tą dychą to sobie tyłek podetrzyj |
|||
|
17-05-2011, 18:10
|
|||
|
|||
|
A w którym miejscu to robię. Jeśli jesteś zwykłym prymitywnym chamem negatywnie do wszystkiego nastawiony i nie chcesz skorzystać to Ty się bujaj. Chyba po to to forum jest, i chyba raczej takim konkursem (nie ukrywam, że też mam w tym interes) promuję to forum i zachęcam do bycia aktywnym a przy okazji ktoś też na tym skorzysta. Także nie udzielaj się jeżeli nie masz nic ciekawego do powiedzenia
|
|||
|
18-05-2011, 14:57
|
|||
|
|||
|
bujaj się i nie promuj innego forum
tą dychą to sobie tyłek podetrzyj |
|||
|
18-05-2011, 15:27
|
|||
|
|||
|
Nastepny inteligent, który pewnie niedługo 12 lat skończy
|
|||
|
19-05-2011, 15:49
|
|||
|
|||
|
Nie, 12 lat skończę dopiero za 5 lat.
|
|||
|
Reklama
|
|||
|
|
|||
|
|