|
Nasze typy
|
|
03-06-2011, 14:13
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-06-2011 22:56 przez Cudi.)
|
|||
|
|||
|
Postanowiłem otworzyć nowy temat w dziale "Bukmacher". Nie będzie to jednak tym razem temat w którym zawarte będą informacje o jakimkolwiek bonusie na zakłady. Będzie to wątek dla userów próbujących zarobić pieniądze obstawiając wyniki wydarzeń sportowych. Zamieszczajmy tutaj nasze typy, przemyślenia, sugestie czy nawet przeczucia na temat wyników jakimi zakończyć się mogą obstawiane przez nas mecze. Dobrze by było, aby każdy z nich podparty był jakąś sensowną analizą tłumaczącą innym dlaczego akurat drużyna "X" ma wygrać z drużyną "Y". Temat przyklejam i mam nadzieję, że będzie cieszył się on zainteresowaniem forumowiczów.
Na dobry początek sam spróbuję przedstawić według mnie warty zagrania typ na dzisiaj ![]() Mecz: el. ME 2012, Białoruś - Francja Typ: Francja (FT: 1-1) Dziś o 20 45 na stadionie w Mińsku spotkają się w ramach kwalifikacji do naszego polskiego euro 2012 drużyny Białorusi i Francji. Będzie to mecz na szczycie grupy D gdyż nasi wschodni sąsiedzi zajmują drugie miejsca, zaś trójkolorowi z przewagą 4 pkt okupują pierwszą pozycję w tabeli. Uważam, iż dziś przed Francuzami otwiera się wielka szansa na umocnienie swojej lokaty i zdecydowane przybliżenie się do końcowego zwycięstwa w grupie D. Szansa ta wynika głównie z licznych osłabień kadrowych z jakimi dziś będzie się musiał zmierzyć ich rywal. W szeregach Białorusi zabraknąć ma dziś: Molosh (def, disqualification), Kulchi (mf, disqualification), Kornilenko (forward, disqualification), Kutuzov (forward, injury), Rodionov (forward, injury), Krivez (striker, injury) Alexander Hleb (mf, injury). Są to naprawdę bardzo duże osłabienia, które szczególnie mocno odbiją się na sile ataku zespołu białoruskiego. Z kolei Francja na pewno ma kim straszyć w ataku, tacy gracze jak: Benzema, Nasri, Maluda, czy Riberi potrafią rozmontować w pojedynkę nie jedną obronę. Do tej pory Francuzi wygrali swoje obydwa mecze wyjazdowe pewnie 2-0. Dodatkowo z pewnością nie zabraknie im motywacji gdyż będzie to rewanż za sensacyjna porażkę 0-1 na własnym terenie w pierwszej serii spotkań. Tak więc podsumowując w Mińsku spodziewam się dziś pewnej wygranej gości i myślę, iż warto dziś postawić trochę pieniędzy na Francję. kurs: 1.65 bukmacher: Betfair Powodzenia! |
|||
|
Reklama
|
|||
|
|
|||
|
|
|||
|
Reklama
|
|||
|
|
|||
|
|
|||
|
03-06-2011, 23:04
|
|||
|
|||
|
RE: Nasze typy
Niestety start tematu nie okazał się zbyt okazały, Francja tylko remisuje z Białorusią. Mam nadzieje jednak, że kolejne typy będą skuteczniejsze i jeszcze raz zachęcam do udzielania się w temacie.
|
|||
|
04-06-2011, 07:38
|
|||
|
|||
|
Wczoraj jedynym pewniakiem był dla mnie Kazachstan który wygrał z Azerbejdżanem 2:1 Kurs wynosił 2.3
oczywiście wygrałem
|
|||
|
04-06-2011, 10:11
|
|||
|
|||
|
Ja panowie daje dzisiaj Dolcan Ząbki,MKS Kluczbork,Celta Vigo i Macedonia 1X[/i]
|
|||
|
04-06-2011, 11:08
|
|||
|
|||
|
Przydałoby się jednak kilka słów uzasadnienia dlaczego dajesz tak, a nie inaczej...
|
|||
|
04-06-2011, 12:32
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-06-2011 17:17 przez Cudi.)
|
|||
|
|||
|
Mecz: Tenis, WTA, Schiavone F. - Li N.
Typ: Schiavone F. (4-6 6-7) Turniej kobiecy na kortach Rolanda Garrosa dobiega końca. Dziś ostatni mecz, finał między obrończynią tytułu z przed roku Włoszką Francescą Schiavone, a Chinką Li Na. Skład finału trzeba chyba uznać za spora niespodziankę, gdyż to raczej inne zawodniczki miały grać tym razem pierwsze skrzypce w turnieju. Jednak to już dziś nie ma znaczenia i spróbujmy przewidzieć ostateczną zwyciężczynię zawodów. Uważam, iż w tym roku również najlepszą okaże się być popularna "Frania". Wedle mojej opinii przemawia za nią po prostu więcej atutów. Jednak najpierw parę słów o Chince. Na pewno nie można powiedzieć, że jej ulubioną nawierzchnią jest czerwona mączka na której dziś będzie miała okazję wywalczyć swój pierwszy wielkoszlemowy tytuł w karierze. Nie gra ona zbyt różnorodnego tenisa, punkty zdobywa głownie dzięki regularnie dość mocno przebijanym piłkom na drugą stronę siatki. Rzadko w jej wykonaniu można zobaczyć, dropshot czy atak na volley do siatki. Najlepsze wyniki osiąga na nawierzchniach twardych. Zaznaczyć trzeba jednak, że w tym roku na RG pokonała bardzo groźne zawodniczki. Azarenka, Sharapova czy Kvitovą ich szanse na zwycięstwo z pewnością oceniano wyżej od Li Na. Jednakże żadna z tych rywalek nie prezentowałem swoim stylem gry podobieństwa do stylu z jakim włoszka na co dzień raczy swoich fanów. Schiavone bowiem w swojej grze nie koncentruje się na tym aby tylko czym mocniej przebić piłkę na drugą stronę rywalki. Preferuje ona zdecydowanie grę kombinacyjną. W wymianach zmienia tempo uderzeń, a to zagra droposzot, a to podetnie piłkę mocnym slajsem, a to nagle uderzy mocno tuż przy linii. Taki styl gry idealnie pasuje do dzisiejszych warunków i myślę, że pozwoli on jej na obronę ubiegłorocznego tytułu. Ogólnie Schiavone po prostu ma dużo szerszy wachlarz zagrań jakimi może zaskakiwać Chinkę. Do tego dochodzi zdecydowanie większe doświadczenie w grze na red clayu i kibice, którzy na pewno dziś głośniej będą dopingować Włoszce. To wszytko karze mi wierzyć, iż warto postawić pieniądze na tryumf Francesci po smakowitym kursie jaki oferują bukmacherzy. kurs: 2.1 bukmacher: Betfair Powodzenia i mam nadzieję, że dziś moje przewidywania okażą się lepsze ![]() Edit: Niestety znów pudło... |
|||
|
Reklama
|
|||
|
|
|||
|
|
|||
|
Reklama
|
|||
|
|
|||
|
|
|||
|
31-03-2012, 19:27
|
|||
|
|||
|
31.03.2012 20:00
Piłka Nożna > Belgia > Tweede Klasse Tienen - KV Oostende typ: Tienen kurs: 4,25 bukmacher: Unibetreason: 100% guarantee |
|||
|
01-04-2012, 03:10
|
|||
|
|||
(31-03-2012 19:27)majster83 napisał(a): 31.03.2012 20:00 brawo Ty i Twoje 100 % jak widac 0:1 czyli wtopa. W życiu pewna jest śmierc i podatki , w sporcie NIC nie jest pewne.... |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc

Unibet