|
Alkohole - co lubicie?
|
|
27-09-2011, 18:30
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-09-2011 18:45 przez cassapian.)
|
|||
|
|||
|
Alkohole - co lubicie?
Kolejny temat, żeby rozruszać forum i stworzyć fajna atmosferę oczekując na kolejne dobre promo
Co lubicie? Czym świętuje się wam najlepiej jakieś życiowe sytuacje? Lub po prostu jak to mówi Arnold Boczek: Czy najczęściej zdarza się wam "sponiewierać'? Ja ostatnio tzn od jakiegoś pół roku jestem fanem Cytrynówki Lubelskiej ![]() PS mam nadzieję, że na forum z uwagi na jego tematykę przebywają wyłącznie osoby pełnoletnie FORUMOWY TURNIEJ TYPERÓW EURO 2012 |
|||
|
Reklama
|
|||
|
|
|||
|
|
|||
|
Reklama
|
|||
|
|
|||
|
|
|||
|
27-09-2011, 19:28
|
|||
|
|||
|
RE: Alkohole - co lubicie?
No to skoro o alkoholach to wrzucam ciekawy artykuł:
http://manager.money.pl/ludzie/wywiady/a...aign=wykop |
|||
|
27-09-2011, 19:32
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-09-2011 22:04 przez cassapian.)
|
|||
|
|||
|
tak, czytałem to już dzisiaj
![]() dobry artykuł i ciekawe rzeczy facet opowiada ja od dawna zauważyłem,że te piwo, które nam sprzedają w większości sklepów mało ma już wspólnego z piwem, wszystko na chemicznych substytutach Facet mówi też o piwach pszenicznych, dla mnie najlepszym tego typu jest Paulaner (z bawarskiego browaru, a oni znają się na tym) Kto go nie próbował to polecam, mimo, że w stosunku do piwopodobych dostępnych wszędzie napojów jest troszkę droższy przy okazji wygląda bardzo "fachowo":
FORUMOWY TURNIEJ TYPERÓW EURO 2012 |
|||
|
16-01-2012, 22:13
|
|||
|
|||
|
Pijam tylko piwko (jeszcze tylko tym trunkiem się nie zatrułem porządnie;D) Browary Kormoran żądzą (świeże, wisia w piwie, krzepie (fajnie kopie))
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc