|
4x 20 $ no depo
|
|
02-01-2012, 11:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-01-2012 12:01 przez swimmingman90.)
|
|||
|
|||
|
RE: 4x 20 $ no depo
Dzięki FAZIII1 za rozjaśnienie tematu. Jak wygląda u nich wypłata. Trzeba jakieś skany?
Jeszcze jedno jeżeli przypuśćmy mam 100bbs zrobiłem depozyt przegrywam te moje 10$ i teraz idę na bingo. Czy teraz jeżeli wygram pulę np 3razy po 20$ tj 60$ to mogę wypłacić 50? Zarejestrowałem kartę w bingo cafe (visa electron) ekonto w mbanku. Jednak nie mogę dokonać depozytu nie wiem dlaczego. Oczywiście kasy jest wystarczająco na koncie |
|||
|
Reklama
|
|||
|
|
|||
|
|
|||
|
Reklama
|
|||
|
|
|||
|
|
|||
|
02-01-2012, 18:00
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-01-2012 18:06 przez FAZIII1.)
|
|||
|
|||
|
Przegrywasz swoje 10 $ real cash i idziesz na Bingo z 100 BB to jak kupisz duzo karty i wygrasz w 1 rozdaniu np 25$ to to 25 $ jest real cash wiec z nim trzeba - WARTO isc na sloty Bo jak kupisz 2 pile bingo to system Pociagnie ci Z real Cash a nie z Bingo Buck(zawsze po wygranej w bingo - isc na sloty - jak sie zgrasz na slotach wracasz na bingo ) wiec nalezy po wygranej parti isc na sloty i tam grac za real cash . Chyba ze ktos jest fanem bingo to moze pakowac wszystko w Bingo lacznie z real cash A co do depozytu to niewiem jaka to jest z twoja karta ja wplacam nettelerem tam znajomy click2pay - neteler minimum depo 10 $ pozwal zas click2pay 20$ minimum Ooglnie to bingo jest dobre jak sie trzyma okreslonej strategi i wygra w 1 fazie z darmowej kasy ze 40 BB a grac w bingo warto w takich godzinach gdzie malu ludzi jest kupujac duzo kart - i zgarniac pule 20- 25 $ bo w godzinach szczytu pula bedzie ponad 45-55 $ ale ciezko bedzie ja zgarnac jak 25- osob bedzie gralo. A odemnie zadnych skanow nie wolali wyplacili na netka normalnie 100$ z tym tym ze wyplacilem 50$ bo mialem 96$ i nie moglem dojsc do 100$ a haczyk byl taki ze wyplacaja pelne kwoty wielkortonosci 50-100-150 wiec nie moglem 96$ sobie wyplacic troche mnie zzarlo wyplacilem 50$ potem za resztke w koncu odbilem doszedlem do 50 i wyplacilem ( tu byla kolejna minipulapka - system pozwala robic jedna wyplate na 48 h - ale jak ktos poczeka to wyplaci druga partie $ choc pewnie wiekszosc czekac nie bedzie i sie zgra ale to juz sa techniki kasyna i ich ustawien systemowych sprytnych na zarabiane $. Dobra strategia gry - troche farta i mozna uznac te promocje za ciekawe
|
|||
|
22-01-2012, 20:49
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-01-2012 20:52 przez wuAd1.)
|
|||
|
|||
|
Dla wszystkich ktorzy posiadaja konto na http://www.bingocabin.com/
PROMO CODE: CAE166 How to claim your 10 on the house: 1) >>> Visit the Promotions Claimer page <<< 2) Enter your login name and this promotion code: CAE166 3) Log into the Bingo Cabin software, your account will automatically be credited with 10.00 Dla wszystkich ktorzy posiadaja konto na http://www.bingocafe.com/ PROMO CODE: BCE57 How to claim your 10 on the house: 1) >>> Visit the Promotions Claimer page <<< 2) Enter your login name and this promotion code: BCE57 3) Log into the Bingo Cafe software, your account will automatically be credited with 10.00 One death is a Tragedy, One milion is a statistic... |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc